Referencer

 

 

 

"I forbindelse med renovering af vores sommerhus, var Jørgen rigtig god til at tænke i alternative løsninger. Den valgte løsning endte med at se ud af meget mere end det rent faktisk kostede. Helhedsindtrykket af hans arbejde, afspejler godt håndværk og Jørgen overholder sine aftaler. Vi kan helt klart anbefale Jørgen."

– Dorte og Ib Olesen

 

 "Jeg har kendt Jørgen Pedersen i en menneskealder eller mere. Faktisk var jeg hans lærer på teknisk skole, da han var i tømrerlærer hos P&T-vinduer i Aabybro. Jeg har senere haft fornøjelse af ham som elev på nogle aftenskolekurser. Jeg har flere gange tænkt på, hvorfor netop han ”brændte sig igennem” i min hukommelse, når jeg nu har haft så mange andre elever. Svaret må være hans altid gode humør…

Jeg har altid været ”gør-det-selv-mand”, og da helbredet svigtede, og jeg skulle have lavet forskelligt tømrerarbejde på vores hus, fandt jeg det naturligt at henvende mig til Jørgen, og bede ham hjælpe mig. Jeg kendte ham jo også som en rigtig god håndværker.

Dette skete faktisk nogle få uger før han begyndte som selvstændig håndværker, og således blev jeg hans ”kunde no. 1”. Senere har jeg brugt hans assistance flere gange, og helt sikkert ikke for sidste gang."

– Niels P. Falborg.
    Bygningskonstruktør.

 

 

 

"Jørgen er en effektiv og stabil mand, som man kan regne med, og vi er meget glade for vores nye tag. Han er omhyggelig og kommer rundt om detaljerne. Han springer ikke over, bare fordi det er det letteste."

– Lis og Niels Mølgaard

Tag